Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σέξι και στην παραλία
Ποιος είπε ότι τα ολόσωμα μαγιό δεν είναι σέξι; Φέτος τα ολόσωμα μαγιό, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, τείνουν να είναι πολύ πιο σέξι και αποκαλυπτικά από τα μπικίνι. Πολλά κοψίματα σε σέξι σημεία, τα ιδανικά μαγιό για να αποκαλύψετε τα πιο δυναμικά σημεία του σώματος σας και να κρύψετε αυτά που δεν θέλετε να φαίνονται. Αν έχετε κοιλίτσα αφήστε τις καμπύλες της μέσης σας να φαίνονται στο γυμνό μάτι και κρύψτε έτσι την περιοχή της κοιλιάς. Αν έχετε παχάκια στους γλουτούς τότε επιλέξτε ένα μαγιό με φρουφρού ή σορτσάκι στο σημείο των γλουτών και βαθύ ντεκολτέ ή αφήστε ακάλυπτη την κοιλιά σας.

Σέξι και στην παραλία

Ποιος είπε ότι τα ολόσωμα μαγιό δεν είναι σέξι; Φέτος τα ολόσωμα μαγιό, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, τείνουν να είναι πολύ πιο σέξι και αποκαλυπτικά από τα μπικίνι.

Πολλά κοψίματα σε σέξι σημεία, τα ιδανικά μαγιό για να αποκαλύψετε τα πιο δυναμικά σημεία του σώματος σας και να κρύψετε αυτά που δεν θέλετε να φαίνονται.

Αν έχετε κοιλίτσα αφήστε τις καμπύλες της μέσης σας να φαίνονται στο γυμνό μάτι και κρύψτε έτσι την περιοχή της κοιλιάς.

Αν έχετε παχάκια στους γλουτούς τότε επιλέξτε ένα μαγιό με φρουφρού ή σορτσάκι στο σημείο των γλουτών και βαθύ ντεκολτέ ή αφήστε ακάλυπτη την κοιλιά σας.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X