Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στον Χάνι Κάντρι προτάθηκε το υπουργείο Οικονομικών της Αιγύπτου
Ο Χάνι Κάντρι, ο οποίος τον περασμένο χρόνο ηγήθηκε των διαπραγματεύσεων με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σχετικά με το πακέτο διάσωσης που είχε 'παγώσει', θα κληθεί να αναλάβει μεταβατικός υπουργός Οικονομικών, δήλωσαν σήμερα στο Ρόιτερς δύο πηγές της κυβέρνησης.Ο μεταβατικός πρωθυπουργός Χάζεμ Ελ-Μπεμπλάουι θα προτείνει το υπουργείο Εξωτερικών στον πρώην πρεσβευτή στις ΗΠΑ, Ναμπίλ Φαχμί, είπαν οι πηγές. Οι υποψήφιοι δεν έχουν ακόμη απαντήσει και οι αποφάσεις δεν θεωρούνται οριστικές.Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Άχμεντ Γκαμάλ ελ-Ντιν θα προταθεί για την θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού υπεύθυνου για την ασφάλεια και ο πρώην υπουργός Σχεδιασμού, Ασράφ αλ-Αράμπι θα κληθεί να αναλάβει το ίδιο υπουργείο από το οποίο έφυγε τον Μάιο.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στον Χάνι Κάντρι προτάθηκε το υπουργείο Οικονομικών της Αιγύπτου

Ο Χάνι Κάντρι, ο οποίος τον περασμένο χρόνο ηγήθηκε των διαπραγματεύσεων με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σχετικά με το πακέτο διάσωσης που είχε ‘παγώσει’, θα κληθεί να αναλάβει μεταβατικός υπουργός Οικονομικών, δήλωσαν σήμερα στο Ρόιτερς δύο πηγές της κυβέρνησης.

Ο μεταβατικός πρωθυπουργός Χάζεμ Ελ-Μπεμπλάουι θα προτείνει το υπουργείο Εξωτερικών στον πρώην πρεσβευτή στις ΗΠΑ, Ναμπίλ Φαχμί, είπαν οι πηγές. Οι υποψήφιοι δεν έχουν ακόμη απαντήσει και οι αποφάσεις δεν θεωρούνται οριστικές.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Άχμεντ Γκαμάλ ελ-Ντιν θα προταθεί για την θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού υπεύθυνου για την ασφάλεια και ο πρώην υπουργός Σχεδιασμού, Ασράφ αλ-Αράμπι θα κληθεί να αναλάβει το ίδιο υπουργείο από το οποίο έφυγε τον Μάιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X