Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μοιράζουν τα υπουργεία στην Αίγυπτο
Ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Αιγύπτου, Χάζεμ Ελ Μπεμπλάουι, θα ζητήσει από τον αριστερό πολιτικό, Γκοντάχ Άμπντελ Χαλίκ, να αναλάβει το υπουργείο Προμηθειών, μία θέση που διατήρησε για αρκετούς μήνες το 2011, δήλωσαν χθες στο Ρόιτερς δύο πηγές της μεταβατικής κυβέρνησης.Ένα ακόμη σημαντικό υπουργείο, το υπουργείο Επενδύσεων, θα κληθεί να αναλάβει ο φιλελεύθερος χριστιανός πολιτικός, Μουνίκ Φαχρί Άμπντελ Νουρ. Τα δύο αυτά υπουργεία είναι σημαντικά καθώς η Αίγυπτος προσπαθεί να ξεπεράσει την οικονομική κρίση μετά την ανατροπή του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράζουν τα υπουργεία στην Αίγυπτο

Ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Αιγύπτου, Χάζεμ Ελ Μπεμπλάουι, θα ζητήσει από τον αριστερό πολιτικό, Γκοντάχ Άμπντελ Χαλίκ, να αναλάβει το υπουργείο Προμηθειών, μία θέση που διατήρησε για αρκετούς μήνες το 2011, δήλωσαν χθες στο Ρόιτερς δύο πηγές της μεταβατικής κυβέρνησης.

Ένα ακόμη σημαντικό υπουργείο, το υπουργείο Επενδύσεων, θα κληθεί να αναλάβει ο φιλελεύθερος χριστιανός πολιτικός, Μουνίκ Φαχρί Άμπντελ Νουρ. Τα δύο αυτά υπουργεία είναι σημαντικά καθώς η Αίγυπτος προσπαθεί να ξεπεράσει την οικονομική κρίση μετά την ανατροπή του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X