Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τουλάχιστον 23 νεκροί στο Ιράκ
Δύο βομβιστικές επιθέσεις κοντά σε σουνιτικά τζαμιά στην ιρακινή πρωτεύουσα είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 23 άνθρωποι, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να προσευχηθεί για το Ραμαζάνι, δήλωσαν αστυνομικές και ιατρικές πηγές. Ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξερράγη κοντά σε τζαμί στη δυτική συνοικία της Βαγδάτης, Τζάμια, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 7 ατόμων. Παράλληλα, μια επίθεση αυτοκτονίας στην περιοχή Ντούρα, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 16 άνθρωποι. "Μία βόμβα εξερράγη την ώρα που πιστοί έφευγαν από το τζαμί. Πολλοί από αυτούς πετάχτηκαν στον αέρα από τη δύναμη της έκρηξης

Τουλάχιστον 23 νεκροί στο Ιράκ

Δύο βομβιστικές επιθέσεις κοντά σε σουνιτικά τζαμιά στην ιρακινή πρωτεύουσα είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 23 άνθρωποι, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να προσευχηθεί για το Ραμαζάνι, δήλωσαν αστυνομικές και ιατρικές πηγές.

Ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξερράγη κοντά σε τζαμί στη δυτική συνοικία της Βαγδάτης, Τζάμια, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 7 ατόμων. Παράλληλα, μια επίθεση αυτοκτονίας στην περιοχή Ντούρα, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 16 άνθρωποι.

«Μία βόμβα εξερράγη την ώρα που πιστοί έφευγαν από το τζαμί. Πολλοί από αυτούς πετάχτηκαν στον αέρα από τη δύναμη της έκρηξης

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X