Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διορισμός αντιπροέδρου στην Αίγυπτο
Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, ορκίστηκε σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου, αντιπρόεδρος αρμόδιος για τις Διεθνείς Σχέσεις. Ο διορισμός του Ελ Μπαραντέι είχε ανακοινωθεί από την περασμένη Τρίτη από τον εκπρόσωπο της προεδρίας, λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του οικονομολόγου Χάζεμ ελ Μπεμπλάουϊ στη θέση του πρωθυπουργού. Ο πρώην επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ήταν ένας από τους επικρατέστερους για να αναλάβει τα ηνία της κυβέρνησης μετά την απομάκρυνση του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι στις 3 Ιουλίου, έπειτα από ογκώδεις διαδηλώσεις στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διορισμός αντιπροέδρου στην Αίγυπτο

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, ορκίστηκε σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου, αντιπρόεδρος αρμόδιος για τις Διεθνείς Σχέσεις.

Ο διορισμός του Ελ Μπαραντέι είχε ανακοινωθεί από την περασμένη Τρίτη από τον εκπρόσωπο της προεδρίας, λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του οικονομολόγου Χάζεμ ελ Μπεμπλάουϊ στη θέση του πρωθυπουργού.

Ο πρώην επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ήταν ένας από τους επικρατέστερους για να αναλάβει τα ηνία της κυβέρνησης μετά την απομάκρυνση του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι στις 3 Ιουλίου, έπειτα από ογκώδεις διαδηλώσεις στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X