Τις 275.000 πωλήσεις έφτασε το Pebble

Το Pebble, ή αλλιώς το δημοφιλές smartwatch για το iOS και το Android, θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο επιτυχημένα project που βγήκανε ποτέ από το Kickstarter. Πρόσφατα βρήκε και τον δρόμο του στα καταστήματα, με το Best Buy να είναι το πρώτο που συμφώνησε με την εταιρεία για την λιανική διάθεση τους, σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων μέχρι στιγμής.

Τα παιδιά της Pebble λοιπόν ανακοίνωσαν πως έχουν δώσει μέχρι και σήμερα 275.000 Pebble ενώ οι λήψεις εφαρμογών για το εν λόγω smartwatch έφτασαν στο 1 εκατομμύριο. Μαζί με αυτή την ανακοίνωση ανέφεραν επίσης πως ένα νέο χαρακτηριστικό για το iOS θα είναι διαθέσιμο για το smartwatch μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι η υποστήριξη email γνωστοποιήσεων με την εφαρμογή να προσφέρει πλήρη υποστήριξη για τις γνωστοποιήσεις του Gmail και του IMAP.

Το γεγονός μάλιστα πως το iOS 7 φέρνει ένα καλύτερο τρόπο επικοινωνίας και διαχείρισης των γνωστοποιήσεων και όχι μόνο μέσω του πρωτοκόλλου Bluetooth έχει κάνει τους δημιουργούς του Pebble ιδιαίτερα αισιόδοξους για περαιτέρω ανάπτυξη του.

ΠΗΓΗ: greekapplenews.gr

Σχετικά άρθρα