Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / 198.440 πακέτα λαθραία τσιγάρα
Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. Συνελήφθη ο 29χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι βρέθηκε εντός του φορτίου, βρέθηκαν τσιγάρα τα οποία είχε σκοπό να διοχετεύσει λάθρα στο εξωτερικό. Μετά την καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, παρουσία τελωνειακών υπαλλήλων, ανακοινώθηκε από τις Αρχές ότι ανέρχεται στα 198.440 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα καθώς και η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων. ΠΗΓΗ: thebest.gr

198.440 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. Συνελήφθη ο 29χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι βρέθηκε εντός του φορτίου, βρέθηκαν τσιγάρα τα οποία είχε σκοπό να διοχετεύσει λάθρα στο εξωτερικό.

Μετά την καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, παρουσία τελωνειακών υπαλλήλων, ανακοινώθηκε από τις Αρχές ότι ανέρχεται στα 198.440 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα καθώς και η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων.

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X