Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βρέθηκε το πτώμα του γάλλου γεωλόγου
Το πτώμα του γάλλου γεωλόγου Φιλίπ Βερντόν, ο οποίος απήχθη τον Νοέμβριο του 2011 στο Μαλί, βρέθηκε στη χώρα αυτή της Δυτικής Αφρικής, μετέδωσε χθες ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio France Internationale (RFI). Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε χθες στην ομιλία του για την Ημέρα της Βαστίλης ότι είναι πιθανό ο Βερντόν να είναι νεκρός εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά ο θάνατός του δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Επικαλούμενος πηγή που γνωρίζει το θέμα, ο RFI μετέδωσε ότι από εξετάσεις DNA προέκυψε ότι το πτώμα βρέθηκε στο βόρειο Μαλί, ότι ανήκει στον Βερντόν και ότι θα μεταφερθεί στη Γαλλία σε μερικές ημέρες. Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε πτώμα, αλλά εξακολουθεί να ερευνά αν ανήκει στον Βερντόν. Το παρακλάδι της αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι αποκεφάλισε τον Βερντόν ως αντίποινα στη στρατιωτική επέμβαση της Γαλλίας στο Μαλί. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρέθηκε το πτώμα του γάλλου γεωλόγου

Το πτώμα του γάλλου γεωλόγου Φιλίπ Βερντόν, ο οποίος απήχθη τον Νοέμβριο του 2011 στο Μαλί, βρέθηκε στη χώρα αυτή της Δυτικής Αφρικής, μετέδωσε χθες ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio France Internationale (RFI).

Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε χθες στην ομιλία του για την Ημέρα της Βαστίλης ότι είναι πιθανό ο Βερντόν να είναι νεκρός εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά ο θάνατός του δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Επικαλούμενος πηγή που γνωρίζει το θέμα, ο RFI μετέδωσε ότι από εξετάσεις DNA προέκυψε ότι το πτώμα βρέθηκε στο βόρειο Μαλί, ότι ανήκει στον Βερντόν και ότι θα μεταφερθεί στη Γαλλία σε μερικές ημέρες.

Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε πτώμα, αλλά εξακολουθεί να ερευνά αν ανήκει στον Βερντόν. Το παρακλάδι της αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι αποκεφάλισε τον Βερντόν ως αντίποινα στη στρατιωτική επέμβαση της Γαλλίας στο Μαλί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X