Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι απεργίες του τριημέρου
Κλειστοί παραμένουν σήμερα, αύριο και την Τετάρτη οι δήμοι σε όλη τη χώρα. Έχουν εξαιρεθεί μόνο οι κοινωνικές υπηρεσίες π.χ. παιδικοί σταθμοί.Για αύριο Τρίτη, 24ωρη γενική απεργία έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Στις 11.30 το πρωί της Τρίτης έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια.Την Τρίτη απεργούν οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας. Τα νοσοκομεία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα γίνονται δεκτά μόνο τα έκτακτα περιστατικά.Στα μέσα μεταφοράς, 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν, την Τρίτη, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάσεις εργασίας στην έναρξη και λήξη της βάρδιας τους.Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στις γραμμές του μετρό.

Οι απεργίες του τριημέρου

Κλειστοί παραμένουν σήμερα, αύριο και την Τετάρτη οι δήμοι σε όλη τη χώρα. Έχουν εξαιρεθεί μόνο οι κοινωνικές υπηρεσίες π.χ. παιδικοί σταθμοί.

Για αύριο Τρίτη, 24ωρη γενική απεργία έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Στις 11.30 το πρωί της Τρίτης έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια.

Την Τρίτη απεργούν οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας. Τα νοσοκομεία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα γίνονται δεκτά μόνο τα έκτακτα περιστατικά.

Στα μέσα μεταφοράς, 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν, την Τρίτη, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάσεις εργασίας στην έναρξη και λήξη της βάρδιας τους.

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στις γραμμές του μετρό.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X