Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στα γραφεία της ΝΔ υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας
Έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στη Λεωφόρο Συγγρού βρίσκονται συγκεντρωμένοι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας. Στις 12.00 η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, από την οποία θα ξεκινήσει και πάλι μηχανοκίνητη πορεία. Την ίδια ώρα, στη Συγγρού τέσσερις υπουργοί, Κ. Μητσοτάκης, Γ. Μιχελάκης, Χ. Σταϊκούρας και Γ. Μαυραγάνης, συναντώνται εκ νέου με βουλευτές, στελέχη και δημάρχους που πρόσκεινται στη ΝΔ, προκειμένου να εξηγήσουν τις τελευταίες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αξιοποίηση σχεδόν του συνόλου των δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία και στο σωφρονιστικό σύστημα όπου υπάρχουν εκατοντάδες κενά.

Στα γραφεία της ΝΔ υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας

Έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στη Λεωφόρο Συγγρού βρίσκονται συγκεντρωμένοι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας. Στις 12.00 η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, από την οποία θα ξεκινήσει και πάλι μηχανοκίνητη πορεία.

Την ίδια ώρα, στη Συγγρού τέσσερις υπουργοί, Κ. Μητσοτάκης, Γ. Μιχελάκης, Χ. Σταϊκούρας και Γ. Μαυραγάνης, συναντώνται εκ νέου με βουλευτές, στελέχη και δημάρχους που πρόσκεινται στη ΝΔ, προκειμένου να εξηγήσουν τις τελευταίες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αξιοποίηση σχεδόν του συνόλου των δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία και στο σωφρονιστικό σύστημα όπου υπάρχουν εκατοντάδες κενά.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X