Η Μύκονος της Σοφίας

Την τιμητική της έχει για μια ακόμα χρονιά η Μύκονος. Το Νησί των Ανέμων έχει γίνει το απόλυτο hot spot των celebrities που σπεύδουν από κάθε γωνιά του πλανήτη για να απολαύσουν τις πανέμορφες παραλίες του. Η Σοφία Βεργκάρα είναι μια από τις σταρ που φέτος εγκατέλειψε τα νησιά της Καραϊβικής και μαζί με τους φίλους της και τον αγαπημένο της Νικ Λομπ έφτασαν στη Μύκονο, κλέβοντας την παράσταση και τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την έφοδο της Σοφίας Βεργκάρα στην παραλία της Μυκόνο. Η 41χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς Modern Family εμφανίστηκε στην παραλία φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μονοκίνι με μαύρο σαρόνγκ, ένα ζευγάρι χρυσά ψηλοτάκουνα wedges ενώ κρατούσε μια πανάκριβη τσάντα γνωστής γαλλικής εταιρείας πολυτελών ειδών.

Και μπορεί η κολομβιανή σταρ να έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό της μπούστο όμως το παραφορτωμένο look της με τα αμέτρητα κοσμήματα και τα ψηλοτάκουνα στην άμμο σχολιάστηκε επικριτικά. Πάντως σίγουρα και η Σοφία Βεργκάρα διαφήμισε τη χώρα μας καθώς μέσω του twitter της ενημέρωσε τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους για την παραμονή της στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα