Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μ. Σάλλας: Συνολική παρέμβαση για διαχείριση επισφαλών απαιτήσεων
Τη συνολική παρέμβασή του για τη διαχείριση επισφαλών απαιτήσεων, με τη δημιουργία εξειδικευμένου φορέα, ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.Ειδικότερα, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετοχών της τράπεζας ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Μιχάλης Σάλλας, ανακοίνωσε ότι ο νέος φορέας θα έχει ως βασικό στόχο -με τις δράσεις που θα αναλάβει- να οδηγήσει ξανά ένα μεγάλο μέρος επιχειρήσεων που σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα, στο να επανέλθει σε ανταγωνιστικό πλαίσιο λειτουργίας.Αναφερόμενος στην Τράπεζα Πειραιώς, ο κ. Σάλλας, επισήμανε ότι με τις κινήσεις που πραγματοποίησε, κατάφερε να καταστεί η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, με μερίδιο 29% στις καταθέσεις και χορηγήσεις, υπερδιπλασιάζοντας το ενεργητικό της. Επίσης, τόνισε ότι τα οικονομικά μεγέθη της τράπεζας θα αναπτύσσονται στη διάρκεια της επόμενης διετίας και το 2015 η τράπεζα θα παρουσιάσει σημαντική κερδοφορία.Γενικότερα, για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, επισήμανε ότι μετά τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσής του, εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Επισήμανε, ακόμα, ότι βασικός στόχος είναι να πεισθούν οι καταθέτες να επιστρέψουν τα κεφάλαιά τους στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα.Ταυτόχρονα, οι τράπεζες θα επιδιώξουν την άντληση κεφαλαίων από τη διεθνή διατραπεζική αγορά.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μ. Σάλλας: Συνολική παρέμβαση για διαχείριση επισφαλών απαιτήσεων

Τη συνολική παρέμβασή του για τη διαχείριση επισφαλών απαιτήσεων, με τη δημιουργία εξειδικευμένου φορέα, ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ειδικότερα, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετοχών της τράπεζας ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Μιχάλης Σάλλας, ανακοίνωσε ότι ο νέος φορέας θα έχει ως βασικό στόχο -με τις δράσεις που θα αναλάβει- να οδηγήσει ξανά ένα μεγάλο μέρος επιχειρήσεων που σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα, στο να επανέλθει σε ανταγωνιστικό πλαίσιο λειτουργίας.

Αναφερόμενος στην Τράπεζα Πειραιώς, ο κ. Σάλλας, επισήμανε ότι με τις κινήσεις που πραγματοποίησε, κατάφερε να καταστεί η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, με μερίδιο 29% στις καταθέσεις και χορηγήσεις, υπερδιπλασιάζοντας το ενεργητικό της. Επίσης, τόνισε ότι τα οικονομικά μεγέθη της τράπεζας θα αναπτύσσονται στη διάρκεια της επόμενης διετίας και το 2015 η τράπεζα θα παρουσιάσει σημαντική κερδοφορία.

Γενικότερα, για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, επισήμανε ότι μετά τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσής του, εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Επισήμανε, ακόμα, ότι βασικός στόχος είναι να πεισθούν οι καταθέτες να επιστρέψουν τα κεφάλαιά τους στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα.

Ταυτόχρονα, οι τράπεζες θα επιδιώξουν την άντληση κεφαλαίων από τη διεθνή διατραπεζική αγορά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X