Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πες αντίο στα μαύρα στίγματα με μέλι!
Το πιο απλό και αποτελεσματικό beauty tip! Δεν χρειάζεται να τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι από το φαρμακείο στην αισθητικό για να απαλλαχτείς από τα μαύρα στίγματα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το ντουλάπι της κουζίνας! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πειράξεις τα μαύρα στίγματα με τα χέρια σου!Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ανοίξεις τους πόρους, να τους μολύνεις και στη συνέχεια να γεμίσεις σπυράκια Τι να κάνεις; -Για να απαλλαχτείς όσο πιο ανώδυνα γίνεται από αυτά απλά ζέστανε λίγο μέλι, άπλωσε το στο πρόσωπο σου και άφησέ το για 10-15 λεπτά. -Έπειτα ξέβγαλε με ζεστό νερό στην αρχή, και κρύο στη συνέχεια. -Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα και θα ενθουσιαστείς με τα αποτέλεσματα! Πηγή:faysbook.gr

Πες αντίο στα μαύρα στίγματα με μέλι!

Το πιο απλό και αποτελεσματικό beauty tip!

Δεν χρειάζεται να τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι από το φαρμακείο στην αισθητικό για να απαλλαχτείς από τα μαύρα στίγματα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το… ντουλάπι της κουζίνας!

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πειράξεις τα μαύρα στίγματα με τα χέρια σου!Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ανοίξεις τους πόρους, να τους μολύνεις και στη συνέχεια… να γεμίσεις σπυράκια…

Τι να κάνεις;

-Για να απαλλαχτείς όσο πιο ανώδυνα γίνεται από αυτά απλά ζέστανε λίγο μέλι, άπλωσε το στο πρόσωπο σου και άφησέ το για 10-15 λεπτά.

-Έπειτα ξέβγαλε με ζεστό νερό στην αρχή, και κρύο στη συνέχεια.

-Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα και θα ενθουσιαστείς με τα αποτέλεσματα!

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X