Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η βουλή αποφασίζει για τον Γ. Παπακω/νου
Η ολομέλεια της βουλής θα αποφασίσει την παραπομπή η όχι του πρώην υπουργού για την λίστα Λαγκάρντ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Γ. Παπακωνσταντίνου.Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και όπως όλα δείχνουν η Ολομέλεια θα αποφασίσει την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού.Οι βουλευτές αργά το βράδυ θα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά του πορίσματος της πλειοψηφίας, ωστόσο τυπικά θα συζητηθούν και οι πορισματικές εκθέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.Εφόσον ληφθεί απόφαση για παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου, το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση δικαστικού συμβουλίου, αποτελούμενο από πέντε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς. Εκεί θα αποφασιστεί αν ο πρώην υπουργός θα παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο.Ολο το πόρισμα για τον Γ. Παπακων/νουΥπερασπίζεται το έργο του λίγο πριν από την "αυλαία

Η βουλή αποφασίζει για τον Γ. Παπακω/νου

Η ολομέλεια της βουλής θα αποφασίσει την παραπομπή η όχι του πρώην υπουργού για την λίστα Λαγκάρντ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και όπως όλα δείχνουν η Ολομέλεια θα αποφασίσει την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού.

Οι βουλευτές αργά το βράδυ θα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά του πορίσματος της πλειοψηφίας, ωστόσο τυπικά θα συζητηθούν και οι πορισματικές εκθέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Εφόσον ληφθεί απόφαση για παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου, το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση δικαστικού συμβουλίου, αποτελούμενο από πέντε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς. Εκεί θα αποφασιστεί αν ο πρώην υπουργός θα παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο.

Ολο το πόρισμα για τον Γ. Παπακων/νου

Υπερασπίζεται το έργο του λίγο πριν από την "αυλαία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X