Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Μπέτυ Μαγγίρα…τσιγγάνα
Με τσιγγάνικο στιλ φωτογραφήθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα για το περιοδικό Life και μίλησε για την οικονομική κατάσταση, την τηλεόραση, τα όνειρά της ενώ παρά το γεγονός ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, δεν μίλησε καθόλου για την εγκυμοσύνη της.Το μέλλον της Ελλάδας πώς το βλέπεις; Ευοίωνο!Είσαι μάλλον ο μοναδικός άνθρωπος που το βλέπει έτσι αυτή την στιγμή... Πιστεύω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ και πως ό,τι έγινε, έγινε για το καλό μας. Σίγουρα οι πολιτικοί φέρουν μεγάλη ευθύνη για ό,τι συνέβη ωστόσο κάναμε κι εμείς λάθη ως πολίτες. Εμείς τους ανεβάσαμε στην εξουσία, δεν τους φέραμε από τον Άρη και ως εκ τούτου έχουμε τις ευθύνες μας.Εσύ την πλήρωσες (την κρίση) ; Εμένα δεν με επηρέασε τόσο γιατί δεν υπήρξα ποτέ σπάταλος άνθρωπος. Δεν ψώνιζα ιδιαίτερα ούτε ήμουν όλη μέρα στα κομμωτήρια. Ήμουν και είμαι οικονόμα. Ευτυχώς δεν έπεσα στην ανάγκη του να κάνω οποιαδήποτε δουλειά μου πρότειναν επειδή δεν θα είχα να ζήσω. Από την άλλη έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου, ένα στήριγμα, που εξασφαλίζει στην οικογένειά του μία άνεση.Το μέλλον της κόρης σου, σ' αυτή την χώρα, σε τρομάζει; Καθόλου! Τα παιδιά δεν με τρομάζουν καθόλου. Είναι τόσο προσαρμοστικά και τόσο αγνές ψυχές που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Θυμάσαι την ταινία "Η ζωή είναι ωραία

Η Μπέτυ Μαγγίρα…τσιγγάνα

Με τσιγγάνικο στιλ φωτογραφήθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα για το περιοδικό Life και μίλησε για την οικονομική κατάσταση, την τηλεόραση, τα όνειρά της ενώ παρά το γεγονός ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, δεν μίλησε καθόλου για την εγκυμοσύνη της.

Το μέλλον της Ελλάδας πώς το βλέπεις;

Ευοίωνο!

Είσαι μάλλον ο μοναδικός άνθρωπος που το βλέπει έτσι αυτή την στιγμή…

Πιστεύω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ και πως ό,τι έγινε, έγινε για το καλό μας. Σίγουρα οι πολιτικοί φέρουν μεγάλη ευθύνη για ό,τι συνέβη ωστόσο κάναμε κι εμείς λάθη ως πολίτες. Εμείς τους ανεβάσαμε στην εξουσία, δεν τους φέραμε από τον Άρη και ως εκ τούτου έχουμε τις ευθύνες μας.

Εσύ την πλήρωσες (την κρίση) ;

Εμένα δεν με επηρέασε τόσο γιατί δεν υπήρξα ποτέ σπάταλος άνθρωπος. Δεν ψώνιζα ιδιαίτερα ούτε ήμουν όλη μέρα στα κομμωτήρια. Ήμουν και είμαι οικονόμα. Ευτυχώς δεν έπεσα στην ανάγκη του να κάνω οποιαδήποτε δουλειά μου πρότειναν επειδή δεν θα είχα να ζήσω. Από την άλλη έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου, ένα στήριγμα, που εξασφαλίζει στην οικογένειά του μία άνεση.

Το μέλλον της κόρης σου, σ’ αυτή την χώρα, σε τρομάζει;

Καθόλου! Τα παιδιά δεν με τρομάζουν καθόλου. Είναι τόσο προσαρμοστικά και τόσο αγνές ψυχές που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Θυμάσαι την ταινία «Η ζωή είναι ωραία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X