Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αντίθετη η ΔΗΜΑΡ στην εγκύκλιο για την ιδιωτική εκπαίδευση
Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση:Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με την οποία μεταφέρονται οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ως προς τις εργασιακές τους σχέσεις στο Υπουργείο Εργασίας και τα σχολεία στο Υπουργείο Εμπορίου. Η ιδιωτική εκπαίδευση, και όχι μόνο η δημόσια, βρίσκεται σύμφωνα με το Σύνταγμα στην ευθύνη της πολιτείας και του αρμόδιου Υπουργού που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το Υπουργείο Παιδείας.Η ρύθμιση αυτή συνιστά παραβίαση της συνταγματικής επιταγής, ανοίγει το δρόμο σε ομαδικές απολύσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και ευνοεί κατάφωρα τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντίθετη η ΔΗΜΑΡ στην εγκύκλιο για την ιδιωτική εκπαίδευση

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση:

Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με την οποία μεταφέρονται οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ως προς τις εργασιακές τους σχέσεις στο Υπουργείο Εργασίας και τα σχολεία στο Υπουργείο Εμπορίου. Η ιδιωτική εκπαίδευση, και όχι μόνο η δημόσια, βρίσκεται σύμφωνα με το Σύνταγμα στην ευθύνη της πολιτείας και του αρμόδιου Υπουργού που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το Υπουργείο Παιδείας.

Η ρύθμιση αυτή συνιστά παραβίαση της συνταγματικής επιταγής, ανοίγει το δρόμο σε ομαδικές απολύσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και ευνοεί κατάφωρα τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X