Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το έριξε στα σφηνάκια…
Που τη χάνει που τη βρίσκει κανείς, η Ριάνα βρίσκεται και πάλι στη Γαλλία. Φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό δεν απογοήτευσε τους παπαράτσι που καραδοκούν πάντα για μία της πόζα. Η ίδια προφανώς και τους κατάλαβε αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα. Εξάλλου πλέον τα έχει συνηθίσει όλα. Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ επέλεξε κάποια στιγμή ένα(;) σφηνάκι με τη συνοδεία μιας φέτας λεμόνι. Στη συνέχεια επέλεξε να κάνει μια βουτιά, ενώ δυσκολεύτηκε να ανέβει στο γιοτ. Πάντως όταν επέστρεψε προτίμησε να ξαπλώσει. ΦΩΤΟ: egotastic.com

Το έριξε στα σφηνάκια…

Που τη χάνει που τη βρίσκει κανείς, η Ριάνα βρίσκεται και πάλι στη Γαλλία. Φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό δεν απογοήτευσε τους παπαράτσι που καραδοκούν πάντα για μία της πόζα. Η ίδια προφανώς και τους κατάλαβε αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα. Εξάλλου πλέον τα έχει συνηθίσει όλα.

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ επέλεξε κάποια στιγμή ένα(;) σφηνάκι με τη συνοδεία μιας φέτας λεμόνι. Στη συνέχεια επέλεξε να κάνει μια βουτιά, ενώ δυσκολεύτηκε να ανέβει στο γιοτ. Πάντως όταν επέστρεψε προτίμησε να ξαπλώσει.

ΦΩΤΟ: egotastic.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X