Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εγκαινίασε την εθνική οδό ο Πλεβνέλιεφ
Τμήμα του εθνικού αυτοκινητόδρομου"Trakiya Highway", μήκους 35,7 χιλιομέτρων, δόθηκε χθες στην κυκλοφορία, γεγονός που θα αναβαθμίσει τις οδικές μετακινήσεις στη Βουλγαρία, ενώ θα συντομεύσει τη διαδρομή Σόφια-Μπουργκάς. Το έργο ολοκληρώθηκε μετά από σαράντα χρόνια.Ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ, στην τελετή εγκαινίων του τελευταίου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου "Trakiya Highway", τόνισε ότι η ολοκλήρωση του έργου αποδεικνύει την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί η χώρα εντός της ΕΕ. και πρόσθεσε ότι οι ρυθμοί κατασκευής του έργου εντάθηκαν σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ενώ το 80% της χρηματοδότησής του προέρχεται από κοινοτικά κονδύλια.Ο Βούλγαρος πρόεδρος ανέφερε ακόμα, ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι έτοιμος ο αυτοκινητόδρομος "Μαρίτσα", ενώ το 2015 αναμένεται να τελειώσει η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου "Στρούμα

Εγκαινίασε την εθνική οδό ο Πλεβνέλιεφ

Τμήμα του εθνικού αυτοκινητόδρομου"Trakiya Highway", μήκους 35,7 χιλιομέτρων, δόθηκε χθες στην κυκλοφορία, γεγονός που θα αναβαθμίσει τις οδικές μετακινήσεις στη Βουλγαρία, ενώ θα συντομεύσει τη διαδρομή Σόφια-Μπουργκάς. Το έργο ολοκληρώθηκε μετά από σαράντα χρόνια.

Ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ, στην τελετή εγκαινίων του τελευταίου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου "Trakiya Highway", τόνισε ότι η ολοκλήρωση του έργου αποδεικνύει την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί η χώρα εντός της ΕΕ. και πρόσθεσε ότι οι ρυθμοί κατασκευής του έργου εντάθηκαν σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ενώ το 80% της χρηματοδότησής του προέρχεται από κοινοτικά κονδύλια.

Ο Βούλγαρος πρόεδρος ανέφερε ακόμα, ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι έτοιμος ο αυτοκινητόδρομος "Μαρίτσα", ενώ το 2015 αναμένεται να τελειώσει η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου "Στρούμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X