Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς στο Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.Πρόγνωση επόμενων ημερώνΤετάρτη Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με όμβρους ή καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. πάντως τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.Πέμπτη - Παρασκευή Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Κρήτης την Πέμπτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως την Παρασκευή.Σάββατο - Κυριακή Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 ,στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς στο Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Τετάρτη

Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με όμβρους ή καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. πάντως τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Πέμπτη – Παρασκευή

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Κρήτης την Πέμπτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως την Παρασκευή.

Σάββατο – Κυριακή

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 ,στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X