Έχει τρελάνει τη Μύκονο η Σοφία Βεργκάρα

Μπροστά σε μια χωριατική σαλάτα μαζί με φίλους της φωτογραφήθηκε η Σοφία Βεργκάρα και ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter της γράφοντας για τις υπέροχες στιγμές που της χαρίζει το ελληνικό καλοκαίρι στη Μύκονο.

Η κολομβιανή σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σταρ Modern Family συνεχίζει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων κλέβοντας την παράσταση. Μετά το σέξι μαύρο μονοκίνι η 41χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό με έντονα κοψίματα στα χρώματα του ουράνιου τόξου της εταιρείας Agent Provocateur αξίας 420 δολαρίων, το οποίο συνδύασε με μια μάξι αέρινη φούστα σε έντονο πράσινο χρώμα.

Η εκρηκτική Λατίνα καλλονή για δεύτερη μέρα δεν αποχωρίστηκε τα κοσμήματα και το πανάκριβο ρολόι της γεγονός που συζητήθηκε για μια ακόμα φορά από τους λουόμενους που δεν τράβηξαν λεπτό το βλέμμα τους από πάνω της. Η Σοφία Βεργκάρα έκανε τις βουτιές της μαζί με τον αγαπημένο της και μετά έκανε την ηλιοθεραπεία της αδιαφορώντας για τους παπαράτσι που…στόχευαν κάθε της κίνηση.

Ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Νικ Λομπ, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2010 την ακολουθούσε σε κάθε της κίνηση ενώ μαζί της δεν φάνηκε να είναι ο 20χρονος γιος της Μανόλο. Την περασμένη Παρασκευή η Σοφία Βεργκάρα είχε ανακοινώσει στο twitter της ότι “ταξιδεύει για Ελλάδα για δουλειά αλλά και διασκέδαση!

Σχετικά άρθρα