Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι διακοπές της Μαρίας Μπεκατώρου
Μίνι διακοπές έκανε η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο οι οποίοι βρέθηκαν για λίγες μέρες στη Ρόδο, στα εγκαίνια γνωστού ξενοδοχείου. Η παρουσιάστρια του Your Face sounds Familiar δήλωσε ενθουσιασμένη με την πορεία του σόου ενώ είπε ότι το υπόλοιπο των διακοπών της θα το περάσει στο νησί της, την Κεφαλλονιά, το οποίο λατρεύει. Πάντα δίπλα της ο αγαπημένος της σύζυγος που δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του.Στο Νησί των Ιπποτών η παρουσιάστρια συνάντησε μεταξύ άλλον και τη Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη αλλά και την Ευαγγελία Αραβανή, τη Νικολέττα Ράλλη και πολλούς άλλους.

Οι διακοπές της Μαρίας Μπεκατώρου

Μίνι διακοπές έκανε η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο οι οποίοι βρέθηκαν για λίγες μέρες στη Ρόδο, στα εγκαίνια γνωστού ξενοδοχείου. Η παρουσιάστρια του Your Face sounds Familiar δήλωσε ενθουσιασμένη με την πορεία του σόου ενώ είπε ότι το υπόλοιπο των διακοπών της θα το περάσει στο νησί της, την Κεφαλλονιά, το οποίο λατρεύει. Πάντα δίπλα της ο αγαπημένος της σύζυγος που δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του.

Στο Νησί των Ιπποτών η παρουσιάστρια συνάντησε μεταξύ άλλον και τη Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη αλλά και την Ευαγγελία Αραβανή, τη Νικολέττα Ράλλη και πολλούς άλλους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X