Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Παράθυρο» για μείωση του κατώτατου μισθού
Ερωτηματικά προκαλεί η παράλειψη από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας της διάταξης που προβλέπει ότι ο κατώτατος μισθός καλύπτει οκτάωρη εργασία και απασχόληση 25 ημερών μηνιαίως με αλλαγή της τελευταίας στιγμής που κατατέθηκε πριν λίγο στη Βουλή.Συνδικάτα και εργατολόγοι κάνουν λόγο για απελευθέρωση του ωραρίου με εξάλειψη της καταβολής υπερωριών αλλά και μείωση του κατώτατου μισθού αφού στην πράξη κάποιος εργαζόμενος θα δουλεύει περισσότερο.

«Παράθυρο» για μείωση του κατώτατου μισθού

Ερωτηματικά προκαλεί η παράλειψη από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας της διάταξης που προβλέπει ότι ο κατώτατος μισθός καλύπτει οκτάωρη εργασία και απασχόληση 25 ημερών μηνιαίως με αλλαγή της τελευταίας στιγμής που κατατέθηκε πριν λίγο στη Βουλή.

Συνδικάτα και εργατολόγοι κάνουν λόγο για απελευθέρωση του ωραρίου με εξάλειψη της καταβολής υπερωριών αλλά και μείωση του κατώτατου μισθού αφού στην πράξη κάποιος εργαζόμενος θα δουλεύει περισσότερο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X