Στη Microsoft βρίσκονται στην τελική ευθεία για το Windows smartwatch

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η ομάδα Surface της Microsoft έχει ήδη μερικά πρωτότυπα έξυπνα ρολόγια στα οποία και γίνονται δοκιμές, ώστε να προχωρήσουν στην παραγωγή τού πρώτου τους Windows smartwatch.

Το Verge μεταδίδει την είδηση, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Microsoft σχετικά με τα προϊόντα Surface.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για smartwatch με οθόνη διάστασης 1,5 ίντσας, αφού η Microsoft ζητά από τους κατασκευαστές ανάλογης διάστασης οθόνες, προφανώς κατά τη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου προμηθευτή.

Ένα άλλο πρόσφατο δημοσίευμα από το AmongTech ανέφερε πως τα ρολόγια θα διατεθούν με “λουράκι” σε ποικιλία χρωμάτων, κάτι που δε θα αποτελέσει έκπληξη, αφού θα ακολουθηθεί η λογική των Surface tablets που τα πληκτρολόγια/ καλύμματά τους διατίθενται επίσης σε πολλά χρώματα.

Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως ο σκελετός των ρολογιών θα είναι από ένα ειδικό ημιδιαφανές κράμα αλουμινίου, το οποίο είναι τρεις φορές πιο ανθεκτικό από το γυαλί.

Κάποια μοντέλα ενσωματώνουν 6GB αποθηκευτικού χώρου και υποστήριξη LTE σύνδεσης ενώ , εκτός από τις ειδοποιήσεις και τον έλεγχο αναπαραγωγής μουσικής, είναι ακόμη ασαφές και μένει να δούμε πώς τα ρολόγια θα συνεργάζονται και θα συμπληρώνουν τις ταμπλέτες και τα smartphones με Windows.

Πηγή:e-pcmag.gr

Σχετικά άρθρα