Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βράβευση για τον Μπόνο
Ο Μπόνο των U2 έλαβε την Τρίτη το υψηλότερο βραβείο πολιτισμού από τη Γαλλία, για τη συμβολή του τόσο στη μουσική κουλτούρα όσο και στην αφοσίωσή του σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.Ο Μπόνο έλαβε από την υπουργό Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί, το βραβείο του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι."Πέρα από τα λόγια, δέσμευσες τον εαυτό σου και αφιέρωσες την καριέρα σου στην καταπολέμηση μερικών από των μεγαλύτερων προβλημάτων της εποχής μας. Όχι για μόνο για λόγους φιλανθρωπίας, αλλά και στο όνομα της δικαιοσύνης

Βράβευση για τον Μπόνο

Ο Μπόνο των U2 έλαβε την Τρίτη το υψηλότερο βραβείο πολιτισμού από τη Γαλλία, για τη συμβολή του τόσο στη μουσική κουλτούρα όσο και στην αφοσίωσή του σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Ο Μπόνο έλαβε από την υπουργό Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί, το βραβείο του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

«Πέρα από τα λόγια, δέσμευσες τον εαυτό σου και αφιέρωσες την καριέρα σου στην καταπολέμηση μερικών από των μεγαλύτερων προβλημάτων της εποχής μας. Όχι για μόνο για λόγους φιλανθρωπίας, αλλά και στο όνομα της δικαιοσύνης

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X