Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το καλοκαίρι επιβάλει maxi
Αυτή τη ζεστή καλοκαιρινή σεζόν θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα μακρύ φόρεμα, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue.Σίγουρα αυτή η στιλιστική επιλογή θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες, όμως με τις κατάλληλες συμβουλές θα μπορέσετε και εσείς να υιοθετήσετε το maxi look χωρίς κανένα ενδοιασμό.Αρχικά, φροντίστε το φόρεμα που θα επιλέξετε να έχει το σωστό μήκος για το δικό σας ύψος. Αν είναι ελάχιστα πιο μακρύ υπάρχει μια πιθανότητα να πέφτει ωραία αν είστε ψηλή, αν δεν είστε όμως καλό θα ήταν να μην το επιλέξετε γιατί το πιθανότερο είναι να σας κόβει πόντους.Αν έχετε θέμα με το ύψος σας προτιμήστε να φοράτε αυτά τα φορέματα με υψηλές πλατφόρμες ή πέδιλα, ανάλογα με το στιλ του φορέματος, έτσι η σιλουέτα σας θα φαίνεται πιο λεπτή και φιγουράτη.Βέβαια, τα αξεσουάρ είναι must αυτή τη σεζόν. Καλό είναι να προτιμήσετε τεράστιες τσάντες, μεγάλα γυαλιά, πολύχρωμες μπαντάνες και μαντίλια στα μαλλιά που ταιριάζουν απόλυτα με τη συγκεκριμένη τάση.

Το καλοκαίρι επιβάλει maxi

Αυτή τη ζεστή καλοκαιρινή σεζόν θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα μακρύ φόρεμα, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue.

Σίγουρα αυτή η στιλιστική επιλογή θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες, όμως με τις κατάλληλες συμβουλές θα μπορέσετε και εσείς να υιοθετήσετε το maxi look χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Αρχικά, φροντίστε το φόρεμα που θα επιλέξετε να έχει το σωστό μήκος για το δικό σας ύψος. Αν είναι ελάχιστα πιο μακρύ υπάρχει μια πιθανότητα να πέφτει ωραία αν είστε ψηλή, αν δεν είστε όμως καλό θα ήταν να μην το επιλέξετε γιατί το πιθανότερο είναι να σας κόβει πόντους.

Αν έχετε θέμα με το ύψος σας προτιμήστε να φοράτε αυτά τα φορέματα με υψηλές πλατφόρμες ή πέδιλα, ανάλογα με το στιλ του φορέματος, έτσι η σιλουέτα σας θα φαίνεται πιο λεπτή και φιγουράτη.

Βέβαια, τα αξεσουάρ είναι must αυτή τη σεζόν. Καλό είναι να προτιμήσετε τεράστιες τσάντες, μεγάλα γυαλιά, πολύχρωμες μπαντάνες και μαντίλια στα μαλλιά που ταιριάζουν απόλυτα με τη συγκεκριμένη τάση.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X