Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεν παραιτείται ο Αλφάνο
Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Αντζελίνο Αλφάνο απέρριψε χθες τις επικρίσεις και τις εκκλήσεις να παραιτηθεί εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση της απέλασης της συζύγου και της κόρης ενός αντιφρονούντα ολιγάρχη από το Καζακστάν, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ήταν ενήμερος για την επιχείρηση της αστυνομίας κατά την οποία συνελήφθησαν κι απελάθηκαν οι δύο γυναίκες. Μερικές ώρες αφού ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Τζουζέπε Προκατσίνι παραιτήθηκε εξαιτίας της υπόθεσης, ο Αλφάνο, μέλος-κλειδί της εύθραυστης κυβέρνησης συμμαχίας υπό τον Ενρίκο Λέτα, διάβασε μια λεπτομερή ανακοίνωση ενώπιον της Γερουσίας, στην οποία κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις. "Δεν γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για τη σύζυγο του πολιτικού πρόσφυγα (Μουχτάρ) Αμπλιαζόφ

Δεν παραιτείται ο Αλφάνο

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Αντζελίνο Αλφάνο απέρριψε χθες τις επικρίσεις και τις εκκλήσεις να παραιτηθεί εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση της απέλασης της συζύγου και της κόρης ενός αντιφρονούντα ολιγάρχη από το Καζακστάν, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ήταν ενήμερος για την επιχείρηση της αστυνομίας κατά την οποία συνελήφθησαν κι απελάθηκαν οι δύο γυναίκες.

Μερικές ώρες αφού ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Τζουζέπε Προκατσίνι παραιτήθηκε εξαιτίας της υπόθεσης, ο Αλφάνο, μέλος-κλειδί της εύθραυστης κυβέρνησης συμμαχίας υπό τον Ενρίκο Λέτα, διάβασε μια λεπτομερή ανακοίνωση ενώπιον της Γερουσίας, στην οποία κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις.

«Δεν γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για τη σύζυγο του πολιτικού πρόσφυγα (Μουχτάρ) Αμπλιαζόφ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X