Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / LIVE: Η συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο
Συνεχίζεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου, εν αναμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας το βράδυ.Κατά την έναρξη της διαδικασίας συζήτησης των άρθρων του νομοσχεδίου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως θα ανακοινωθούν νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο, οι οποίες θα ανταποκρίνονται σε παρατηρήσεις βουλευτών που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών και την Ολομέλεια.Κυρ. Μητσοτάκης: Είναι δύσκολο να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχροναΑπόψε αποφασίζουν για το πολυνομοσχέδιο

LIVE: Η συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο

Συνεχίζεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου, εν αναμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας το βράδυ.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας συζήτησης των άρθρων του νομοσχεδίου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως θα ανακοινωθούν νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο, οι οποίες θα ανταποκρίνονται σε παρατηρήσεις βουλευτών που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών και την Ολομέλεια.

Κυρ. Μητσοτάκης: Είναι δύσκολο να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα

Απόψε αποφασίζουν για το πολυνομοσχέδιο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X