Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων στη Θεσσαλονίκη
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται και σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Από τις 10:00, στην πλατεία Αριστοτέλους, εκπαιδευτικοί έχουν προχωρήσει σε διανομή έντυπου υλικού.Αυτή την ώρα στο άγαλμα του Βενιζέλου, συγκεντρώνονται μέλη της Α' ΕΛΜΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.Στις 19:00 το επίκεντρο των εκδηλώσεων θα μεταφερθεί έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3, όπου εκτός από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και αλληλέγγυους, θα συγκεντρωθούν μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων και φορέων, ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται και σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Από τις 10:00, στην πλατεία Αριστοτέλους, εκπαιδευτικοί έχουν προχωρήσει σε διανομή έντυπου υλικού.

Αυτή την ώρα στο άγαλμα του Βενιζέλου, συγκεντρώνονται μέλη της Α’ ΕΛΜΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στις 19:00 το επίκεντρο των εκδηλώσεων θα μεταφερθεί έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3, όπου εκτός από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και αλληλέγγυους, θα συγκεντρωθούν μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων και φορέων, ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X