Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στη Μέση Ανατολή ο John Kerry
Ο υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. αναμένεται να συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, με Άραβες αξιωματούχους προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.Πρόκειται για το 6ο ταξίδι του John Kerry στην ευρύτερη περιοχή από την 1η Φεβρουαρίου, όταν και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δείπνησε το βράδυ της Τρίτης στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmoud Abbas.Στα τέλη του Ιουνίου ο John Kerry είχε δηλώσει μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu πως "με λίγη περισσότερη προσπάθεια η αρχή για νέες διαπραγματεύσεις είναι σχεδόν εφικτή

Στη Μέση Ανατολή ο John Kerry

Ο υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. αναμένεται να συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, με Άραβες αξιωματούχους προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Πρόκειται για το 6ο ταξίδι του John Kerry στην ευρύτερη περιοχή από την 1η Φεβρουαρίου, όταν και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δείπνησε το βράδυ της Τρίτης στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmoud Abbas.

Στα τέλη του Ιουνίου ο John Kerry είχε δηλώσει μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu πως "με λίγη περισσότερη προσπάθεια η αρχή για νέες διαπραγματεύσεις είναι σχεδόν εφικτή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X