Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις
12:07 Με αναμμένες τις σειρήνες των υπηρεσιακών αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτες, οι δημοτικοί αστυνομικοί συμμετέχουν στην κινητοποίηση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. 12:01 Συγκεντρωμένοι επί της Βασ. Σοφίας βρίσκονται οι δήμαρχοι, ενώ οι δημοτικοί υπάλληλοι επί της οδού Αμαλίας. 11:49 Μπροστα από τη βουλή συγκεντρώνονται οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ. Στους δρόμους βρίσκονται και σήμερα δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι που επιμένουν στις αντιδράσεις τους για το πολυνομοσχέδιο. Η ΚΕΔΕ απέρριψε τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Οι δήμαρχοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Εκεί έχουν δώσει και το δικό τους "ραντεβού

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις

12:07 Με αναμμένες τις σειρήνες των υπηρεσιακών αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτες, οι δημοτικοί αστυνομικοί συμμετέχουν στην κινητοποίηση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

12:01 Συγκεντρωμένοι επί της Βασ. Σοφίας βρίσκονται οι δήμαρχοι, ενώ οι δημοτικοί υπάλληλοι επί της οδού Αμαλίας.

11:49 Μπροστα από τη βουλή συγκεντρώνονται οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ.

Στους δρόμους βρίσκονται και σήμερα δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι που επιμένουν στις αντιδράσεις τους για το πολυνομοσχέδιο.

Η ΚΕΔΕ απέρριψε τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Οι δήμαρχοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Εκεί έχουν δώσει και το δικό τους «ραντεβού

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X