Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δολοφόνησαν Σύρο αξιωματούχο
Ο Σύρος διευθυντής του πολιτικού τμήματος και του τμήματος εξωτερικών σχέσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού για τους Άραβες Μετανάστες Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο δολοφονήθηκε σήμερα από ενόπλους στον νότιο Λίβανο, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana. "Ομάδα τρομοκρατών δολοφόνησε τον Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο μπροστά στο σπίτι του στην κοινότητα Σαραφάντ του νοτίου Λιβάνου", μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων. Εκπρόσωπος των λιβανικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι ο Σύρος αξιωματούχος σκοτώθηκε τη νύκτα από δύο ένοπλους την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του , όπου κατοικούσε με τη Λιβανέζα σύζυγό του. Ο Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο ήταν επίσης γνωστός ως φιλοκαθεστωτικός πολιτικός αναλυτής και εμφανιζόταν συχνά στα λιβανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της συριακής εξέγερσης που Σύρος φιλοκαθεστωτικός αξιωματούχος δολοφονείται στο έδαφος του Λιβάνου. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δολοφόνησαν Σύρο αξιωματούχο

Ο Σύρος διευθυντής του πολιτικού τμήματος και του τμήματος εξωτερικών σχέσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού για τους Άραβες Μετανάστες Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο δολοφονήθηκε σήμερα από ενόπλους στον νότιο Λίβανο, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.

«Ομάδα τρομοκρατών δολοφόνησε τον Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο μπροστά στο σπίτι του στην κοινότητα Σαραφάντ του νοτίου Λιβάνου», μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Εκπρόσωπος των λιβανικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι ο Σύρος αξιωματούχος σκοτώθηκε τη νύκτα από δύο ένοπλους την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του , όπου κατοικούσε με τη Λιβανέζα σύζυγό του.

Ο Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο ήταν επίσης γνωστός ως φιλοκαθεστωτικός πολιτικός αναλυτής και εμφανιζόταν συχνά στα λιβανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της συριακής εξέγερσης που Σύρος φιλοκαθεστωτικός αξιωματούχος δολοφονείται στο έδαφος του Λιβάνου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X