Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ποια ρούχα μας δείχνουν πιο αδύνατες;
Οι περισσότερες γυναίκες προκειμένου να κρύψουν τα σημεία που θεωρούν προβληματικά κρύβονται ολόκληρες δημιουργώντας ένα κουτί γύρω από τον εαυτό τους. Λάθος!Τα ρούχα που είναι πάρα πολύ φαρδιά κάνουν το μάτι να αντιλαμβάνεται το σώμα σαν μια ενιαία μεγάλη επιφάνεια και μας κάνει να μοιάζουμε βαρύτερες από ό,τι πραγματικά είμαστε. Από την άλλη τα ρούχα που είναι πάρα πολύ σφιχτά θα δείξουν κάθε ελάττωμα που έχει το στο σώμα μας. Μόνο τα ρούχα που μας ταιριάζουν σωστά μας κολακεύουν!Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Ποια ρούχα μας δείχνουν πιο αδύνατες;

Οι περισσότερες γυναίκες προκειμένου να κρύψουν τα σημεία που θεωρούν προβληματικά κρύβονται ολόκληρες δημιουργώντας ένα “κουτί” γύρω από τον εαυτό τους. Λάθος!

Τα ρούχα που είναι πάρα πολύ φαρδιά κάνουν το μάτι να αντιλαμβάνεται το σώμα σαν μια ενιαία μεγάλη επιφάνεια και μας κάνει να μοιάζουμε βαρύτερες από ό,τι πραγματικά είμαστε. Από την άλλη τα ρούχα που είναι πάρα πολύ σφιχτά θα δείξουν κάθε ελάττωμα που έχει το στο σώμα μας. Μόνο τα ρούχα που μας ταιριάζουν σωστά μας κολακεύουν!

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X