Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Οι συντονισμένες προσπάθειές μας απέδωσαν καρπούς»
Απέδωσαν καρπούς οι συντονισμένες προσπάθειές μας δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Η διαπραγμάτευση πρέπει να γίνεται έτσι σημείωσε τονιζοντας ότι η μείωση του ΦΠΑ στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλη την αγορά, σε όλη την οικονομία, σε όλα τα νοικοκυριά.Βεβαίως, πρόσθεσε, πρέπει να περάσει στην κατανάλωση και πρέπει να ενισχύσει τη φορολογική μας συνείδηση, την έντιμη συμπεριφορά όλων μας, μεταξύ μας και στη σχέση μας με το κράτος. Γιατί μόνον έτσι και το κράτος μπορεί να γίνει και πρέπει να γίνει έντιμο απέναντι στους πολίτες. Γιατί έχουμε και εδώ πολύ μεγάλο πρόβλημα, επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η πρώτη αυτή κίνηση σημαίνει "την παραδοχή των θεσμικών μας εταίρων και της τρόικας πως η μάχη δίνεται στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, της ανάπτυξης. Πρέπει, συνέχισε, να αυξήσουμε τον παρονομαστή του κλάσματος. Μόνον έτσι θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο ζήτημα της χώρας, της κοινωνίας, που είναι η ανεργία

«Οι συντονισμένες προσπάθειές μας απέδωσαν καρπούς»

Απέδωσαν καρπούς οι συντονισμένες προσπάθειές μας δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Η διαπραγμάτευση πρέπει να γίνεται έτσι σημείωσε τονιζοντας ότι η μείωση του ΦΠΑ στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλη την αγορά, σε όλη την οικονομία, σε όλα τα νοικοκυριά.

Βεβαίως, πρόσθεσε, πρέπει να περάσει στην κατανάλωση και πρέπει να ενισχύσει τη φορολογική μας συνείδηση, την έντιμη συμπεριφορά όλων μας, μεταξύ μας και στη σχέση μας με το κράτος. Γιατί μόνον έτσι και το κράτος μπορεί να γίνει και πρέπει να γίνει έντιμο απέναντι στους πολίτες. Γιατί έχουμε και εδώ πολύ μεγάλο πρόβλημα, επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η πρώτη αυτή κίνηση σημαίνει «την παραδοχή των θεσμικών μας εταίρων και της τρόικας πως η μάχη δίνεται στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, της ανάπτυξης. Πρέπει, συνέχισε, να αυξήσουμε τον παρονομαστή του κλάσματος. Μόνον έτσι θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο ζήτημα της χώρας, της κοινωνίας, που είναι η ανεργία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X