Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μπαγκλαντές: Καταδίκη σε θάνατο για ηγέτη ισλαμικού κόμματος
Το δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου του Μπανγκλαντές έκρινε ένοχο και καταδίκασε σήμερα σε θάνατο τον ηγέτη του μεγαλύτερου ισλαμικού κόμματος της χώρας, οπαδοί του οποίου συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο Αλί Αχσάν Μοχάμεντ Μοτζαχίντ, 65 ετών, γενικός γραμματέας του κόμματος Τζαμαάτ-ε-Ισλάμι, κρίθηκε ένοχος για γενοκτονία, συνωμοσία για τη δολοφονία διανοουμένων, βασανισμούς και απαγωγές στη διάρκεια του πολέμου του 1971 για την ανεξαρτησία του Μπανγκλαντές, δήλωσαν οι συνήγοροί του. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπαγκλαντές: Καταδίκη σε θάνατο για ηγέτη ισλαμικού κόμματος

Το δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου του Μπανγκλαντές έκρινε ένοχο και καταδίκασε σήμερα σε θάνατο τον ηγέτη του μεγαλύτερου ισλαμικού κόμματος της χώρας, οπαδοί του οποίου συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο Αλί Αχσάν Μοχάμεντ Μοτζαχίντ, 65 ετών, γενικός γραμματέας του κόμματος Τζαμαάτ-ε-Ισλάμι, κρίθηκε ένοχος για γενοκτονία, συνωμοσία για τη δολοφονία διανοουμένων, βασανισμούς και απαγωγές στη διάρκεια του πολέμου του 1971 για την ανεξαρτησία του Μπανγκλαντές, δήλωσαν οι συνήγοροί του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X