Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην εντατική ο Μπάρκουλης
Με οξύ πνευμονικό οίδημα νοσήλευεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης στην εντατική. Η σύζυγος του Μαρία Μπάρκουλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κι ενημέρωσε για τις σδύσκολες ώρες που περνάει ο μεγάλος ηθοποιός: "Αγαπημένοι μου φίλοι Ο Ανδρέας βρίσκεται στην εντατική μετά από οξύ πνευμονικό οίδημα Ήθελα να το μάθετε από εμένα γιατί είστε ότι πιο σημαντικό στη ζωή μου μετά φυσικά την οικογένεια μου Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ".

Στην εντατική ο Μπάρκουλης

Με οξύ πνευμονικό οίδημα νοσήλευεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης στην εντατική. Η σύζυγος του Μαρία Μπάρκουλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κι ενημέρωσε για τις σδύσκολες ώρες που περνάει ο μεγάλος ηθοποιός:

«Αγαπημένοι μου φίλοι… Ο Ανδρέας βρίσκεται στην εντατική μετά από οξύ πνευμονικό οίδημα… Ήθελα να το μάθετε από εμένα γιατί είστε ότι πιο σημαντικό στη ζωή μου μετά φυσικά την οικογένεια μου… Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X