Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Ύποπτη» επιστολή στα γραφεία της ΕΚΤ
Μια ύποπτη επιστολή που περιείχε μια μαύρη σκόνη εντοπίστηκε σήμερα στην αλληλογραφία που προοριζόταν για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ανακοίνωσε η αστυνομία της Φρανκφούρτης, διευκρινίζοντας ότι εκ πρώτης όψεως η ουσία αυτή δεν φαίνεται να είναι επικίνδυνη.Το πρωί της Τετάρτης υπάλληλοι της ΕΚΤ ενημέρωσαν ότι έλαβαν μια ύποπτη επιστολή, από την οποία έβγαινε μια μαύρη σκόνη. Μία υπάλληλος ανέφερε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία αφού ήρθε σε επαφή με το γράμμα και για το λόγο αυτό η αστυνομία και η πυροσβεστική εκκένωσαν το χώρο.Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πάντως, δεν υπάρχει κάποια επικίνδυνη χημική ουσία μέσα στο γράμμα. Επιπλέον, τα συμπτώματα της υπαλλήλου εξαφανίστηκαν λίγη ώρα αργότερα.Νωρίς το μεσημέρι επιτράπηκε στους υπαλλήλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους. "Η ουσία που βρέθηκε θα αναλυθεί εργαστηριακά. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι ακόμη διαθέσιμα

«Ύποπτη» επιστολή στα γραφεία της ΕΚΤ

Μια ύποπτη επιστολή που περιείχε μια μαύρη σκόνη εντοπίστηκε σήμερα στην αλληλογραφία που προοριζόταν για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ανακοίνωσε η αστυνομία της Φρανκφούρτης, διευκρινίζοντας ότι εκ πρώτης όψεως η ουσία αυτή δεν φαίνεται να είναι επικίνδυνη.

Το πρωί της Τετάρτης υπάλληλοι της ΕΚΤ ενημέρωσαν ότι έλαβαν μια ύποπτη επιστολή, από την οποία έβγαινε μια μαύρη σκόνη. Μία υπάλληλος ανέφερε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία αφού ήρθε σε επαφή με το γράμμα και για το λόγο αυτό η αστυνομία και η πυροσβεστική εκκένωσαν το χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πάντως, δεν υπάρχει κάποια επικίνδυνη χημική ουσία μέσα στο γράμμα. Επιπλέον, τα συμπτώματα της υπαλλήλου εξαφανίστηκαν λίγη ώρα αργότερα.

Νωρίς το μεσημέρι επιτράπηκε στους υπαλλήλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους. «Η ουσία που βρέθηκε θα αναλυθεί εργαστηριακά. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι ακόμη διαθέσιμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X