Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Bild: Ο γερμανικός στρατός γνώριζε για τις παρακολουθήσεις της NSA
Ο γερμανικός στρατός γνώριζε εδώ και χρόνια την δράση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ασφάλειας όσον αφορά τις παρακολουθήσεις των επικοινωνιών, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η οποία επικαλείται έγγραφο της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο έγγραφο, το οποίο χρονολογείται από το 2011, γίνεται σαφώς αναφορά στο πρόγραμμα PRISM και στις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών και διαδικτυακών επικοινωνιών από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA).

Bild: Ο γερμανικός στρατός γνώριζε για τις παρακολουθήσεις της NSA

Ο γερμανικός στρατός γνώριζε εδώ και χρόνια την δράση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ασφάλειας όσον αφορά τις παρακολουθήσεις των επικοινωνιών, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η οποία επικαλείται έγγραφο της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο έγγραφο, το οποίο χρονολογείται από το 2011, γίνεται σαφώς αναφορά στο πρόγραμμα PRISM και στις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών και διαδικτυακών επικοινωνιών από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA).

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X