Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κόντρα Καμμένου-Στουρνάρα για τον A.Γεωργίου
Ένταση μεταξύ του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπήρξε στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου, απαίτησε τη σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους, ενώ ζήτησε να ασκηθεί πίεση στον Βόφλγκανγκ Σόιμπλε για το αναγκαστικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την αλλοίωση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009, ενώ στράφηκε και κατά του Α.Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το ζήτημα αυτό. Παρεμβαίνοντας ο κ. Στουρνάρας είπε ότι τώρα τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ είναι σωστά. Ο κ. Καμμένος ρώτησε αν επομένως η κυβέρνηση Καραμανλή έδινε ψευδή στοιχεία. "Με ποιον είστε με τον Παπανδρέου που διόγκωσε το έλλειμμα ή με τον Καραμανλή;

Κόντρα Καμμένου-Στουρνάρα για τον A.Γεωργίου

Ένταση μεταξύ του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπήρξε στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου, απαίτησε τη σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους, ενώ ζήτησε να ασκηθεί πίεση στον Βόφλγκανγκ Σόιμπλε για το αναγκαστικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την αλλοίωση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009, ενώ στράφηκε και κατά του Α.Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το ζήτημα αυτό.

Παρεμβαίνοντας ο κ. Στουρνάρας είπε ότι τώρα τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ είναι σωστά. Ο κ. Καμμένος ρώτησε αν επομένως η κυβέρνηση Καραμανλή έδινε ψευδή στοιχεία.

«Με ποιον είστε με τον Παπανδρέου που διόγκωσε το έλλειμμα ή με τον Καραμανλή;

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X