Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με ποιούς τα βάζει ο Βαγγέλης Περρής;
Ο Βαγγέλης Περρής δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη νέα εκπομπή του Alpha ΠΕΔΕΣ. Ο δημοσιογράφος μέσα από την στήλη autocue, περιγράφει τα απογοητευτικά αποτελέσματα της προσπάθειας των νέων παρουσιαστών, αλλά διαχωρίζει την Ελένη Τσολάκη.Οι ΠΕΔΕΣ, το νέο πρόγραμμα που κάθε ζεστό μεσημέρι μεταδίδει ο Alpha, έχει αναμφισβήτητα καλές προθέσεις, αλλά μόνο με τις προθέσεις ποτέ δεν έγινε καλή εκπομπή. Το πείραμα μιας πεντάδας για τη θέση των παρουσιαστών είχε απογοητευτικά αποτελέσματα, όταν είχε δοκιμαστεί στο Mega και καθόλου περιέργως- το ίδιο συμβαίνει και στη νέα εκδοχή του. Αμηχανία, ασυνεννοησία, παγωμάρα, με τον σκηνοθέτη να μοιράζει σώνει και καλά δίκαια τα πλάνα, ώστε όλοι να έχουν την ίδια προβολή. Αποτέλεσμα, να περνάει η ώρα βλέποντας σχεδόν έντρομα πρόσωπα που εμφανώς απορούν για τον λόγο που βρίσκονται στο γυαλί! Πάντως, ακόμη και κάτω απάυτές τις συνθήκες, λάμπει το άστρο της Ελένης Τσολάκη, η οποία μας είχε δώσει δείγματα της επάρκειάς και της φρεσκάδας της πολύ πριν εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη για να αναζητήσει την αθηναϊκή περιπέτεια. Για να δούμε μήπως κάνουν την έκπληξη και στρώσουν.Πηγή:faysbook.gr

Με ποιούς τα βάζει ο Βαγγέλης Περρής;

Ο Βαγγέλης Περρής δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη νέα εκπομπή του Alpha “ΠΕΔΕΣ”. Ο δημοσιογράφος μέσα από την στήλη “autocue”, περιγράφει τα απογοητευτικά αποτελέσματα της προσπάθειας των νέων παρουσιαστών, αλλά διαχωρίζει την Ελένη Τσολάκη.

“Οι “ΠΕΔΕΣ”, το νέο πρόγραμμα που κάθε ζεστό μεσημέρι μεταδίδει ο Alpha, έχει αναμφισβήτητα καλές προθέσεις, αλλά μόνο με τις προθέσεις ποτέ δεν έγινε καλή εκπομπή. Το πείραμα μιας “πεντάδας” για τη θέση των παρουσιαστών είχε απογοητευτικά αποτελέσματα, όταν είχε δοκιμαστεί στο Mega και – καθόλου περιέργως- το ίδιο συμβαίνει και στη νέα εκδοχή του. Αμηχανία, ασυνεννοησία, παγωμάρα, με τον σκηνοθέτη να μοιράζει σώνει και καλά “δίκαια” τα πλάνα, ώστε όλοι να έχουν την ίδια προβολή. Αποτέλεσμα, να περνάει η ώρα βλέποντας σχεδόν έντρομα πρόσωπα που εμφανώς απορούν για τον λόγο που βρίσκονται στο γυαλί! Πάντως, ακόμη και κάτω απάυτές τις συνθήκες, λάμπει το άστρο της Ελένης Τσολάκη, η οποία μας είχε δώσει δείγματα της επάρκειάς και της φρεσκάδας της πολύ πριν εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη για να αναζητήσει την αθηναϊκή περιπέτεια. Για να δούμε μήπως κάνουν την έκπληξη και “στρώσουν”.

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X