Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών θα τιμήσει σήμερα τη Διεθνή Ημέρα Νέλσον Μαντέλα, η οποία καθιερώθηκε το 2009. Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα μιλήσουν για την προσωπικότητα και τους αγώνες του νοτιοαφρικανού ηγέτη ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον, ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ αιδεσιμότατος Τζέσι Τζάκσον, ο τραγουδιστής και ακτιβιστής Χάρι Μπελαφόντε και ο στενός φίλος του Μαντέλα, Άντριου Μλαγκένι.Όπως αναφέρεται από τον ΟΗΕ, θα τιμηθεί η συνεισφορά του στη Δημοκρατία, τη φυλετική δικαιοσύνη και στη συμφιλίωση, ενώ συνάμα θα γιορταστούν τα 95α γενέθλιά του."Ο εορτασμός αυτός συμπίπτει με μια κρίσιμη στιγμή για τον πρόεδρο Μαντέλα και την οικογένειά του

Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών θα τιμήσει σήμερα τη Διεθνή Ημέρα Νέλσον Μαντέλα, η οποία καθιερώθηκε το 2009. Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα μιλήσουν για την προσωπικότητα και τους αγώνες του νοτιοαφρικανού ηγέτη ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον, ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ αιδεσιμότατος Τζέσι Τζάκσον, ο τραγουδιστής και ακτιβιστής Χάρι Μπελαφόντε και ο στενός φίλος του Μαντέλα, Άντριου Μλαγκένι.

Όπως αναφέρεται από τον ΟΗΕ, θα τιμηθεί η συνεισφορά του στη Δημοκρατία, τη φυλετική δικαιοσύνη και στη συμφιλίωση, ενώ συνάμα θα γιορταστούν τα 95α γενέθλιά του.

«Ο εορτασμός αυτός συμπίπτει με μια κρίσιμη στιγμή για τον πρόεδρο Μαντέλα και την οικογένειά του

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X