Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ζητούν από τον Ραχόι να καταθέσει στη δικαιοσύνη
Πολλές από τις καταγγέλλουσες οργανώσεις στην υπόθεση των κρυφών λογιστικών βιβλίων του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (ΡΡ) στην Ισπανία ζήτησαν χθες από τον συντηρητικό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι να καταθέσει ως μάρτυρας στις δικαστικές έρευνες. Η ακροδεξιά οργάνωση Μάνος Λίμπιας (Καθαρά Χέρια), που έχει ανακινήσει πολλές πτυχές της υπόθεσης, καθώς και μία οργάνωση δικηγόρων, ζήτησαν χθες να κληθούν να καταθέσει στους δικαστές ο πρόεδρος της κυβέρνησης και άλλα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΡΡ, μεταξύ τους και η δεύτερη τη τάξει στην ιεραρχία του κόμματος Μαρία Ντολόρες ντε Κοσπέδαλ. Τα δύο αυτά κορυφαία στελέχη, σύμφωνα με την κατάθεση του κατηγορούμενου για διαφθορά πρώην ταμία του ΡΡ Λουΐς Μπάρθενας, έλαβαν από τον ίδιο ιδίοις χερσίν πολλές χιλιάδες ευρώ σε αδήλωτες πληρωμές. "Είναι απαραίτητο ώστε ένα πρόσωπο τόσο σημαντικό όσο ο πρόεδρος της κυβέρνησης, εάν εμπλέκεται σε πληρωμές μαύρου χρήματος και σε ρευστό, να κλητεύεται για να καταθέσει στη δικαισύνη

Ζητούν από τον Ραχόι να καταθέσει στη δικαιοσύνη

Πολλές από τις καταγγέλλουσες οργανώσεις στην υπόθεση των κρυφών λογιστικών βιβλίων του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (ΡΡ) στην Ισπανία ζήτησαν χθες από τον συντηρητικό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι να καταθέσει ως μάρτυρας στις δικαστικές έρευνες.

Η ακροδεξιά οργάνωση Μάνος Λίμπιας (Καθαρά Χέρια), που έχει ανακινήσει πολλές πτυχές της υπόθεσης, καθώς και μία οργάνωση δικηγόρων, ζήτησαν χθες να κληθούν να καταθέσει στους δικαστές ο πρόεδρος της κυβέρνησης και άλλα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΡΡ, μεταξύ τους και η δεύτερη τη τάξει στην ιεραρχία του κόμματος Μαρία Ντολόρες ντε Κοσπέδαλ.

Τα δύο αυτά κορυφαία στελέχη, σύμφωνα με την κατάθεση του κατηγορούμενου για διαφθορά πρώην ταμία του ΡΡ Λουΐς Μπάρθενας, έλαβαν από τον ίδιο ιδίοις χερσίν πολλές χιλιάδες ευρώ σε αδήλωτες πληρωμές.

«Είναι απαραίτητο ώστε ένα πρόσωπο τόσο σημαντικό όσο ο πρόεδρος της κυβέρνησης, εάν εμπλέκεται σε πληρωμές μαύρου χρήματος και σε ρευστό, να κλητεύεται για να καταθέσει στη δικαισύνη

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X