Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επτά νεκροί από έκρηξη βόμβας στη Μοσούλη
Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε καφενείο στην πόλη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων, ανακοίνωσαν την Τετάρτη αστυνομικές και ιατρικές πηγές. Βίαιες διαμάχες έχουν ξεσπάσει, από τις αρχές του έτους, μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών μουσουλμάνων και έχουν προκαλέσει ανησυχίες για εξάπλωση των συγκρούσεων. Ιατρικές πηγές δήλωσαν ότι παρέλαβαν τις σορούς 6 ανδρών και ενός ανήλικου παιδιού, μετά την επίθεση που σημειώθηκε στη συνοικία Μπαμπ Λακάς στης Μοσούλης, 390 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης. "Συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στο συγκεκριμένο καφενείο μετά την προσευχή. Απόψε, όταν πλησιάζαμε ακούσαμε μια μεγάλη έκρηξη από το εσωτερικό. Αρχικά είχαμε την εντύπωση πως πιθανώς εξερράγη φιάλη αερίου, αλλά η αστυνομία μας είπε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό. Είδαμε φλόγες και καπνό να βγαίνουν από το καφενείο

Επτά νεκροί από έκρηξη βόμβας στη Μοσούλη

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε καφενείο στην πόλη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων, ανακοίνωσαν την Τετάρτη αστυνομικές και ιατρικές πηγές.

Βίαιες διαμάχες έχουν ξεσπάσει, από τις αρχές του έτους, μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών μουσουλμάνων και έχουν προκαλέσει ανησυχίες για εξάπλωση των συγκρούσεων.

Ιατρικές πηγές δήλωσαν ότι παρέλαβαν τις σορούς 6 ανδρών και ενός ανήλικου παιδιού, μετά την επίθεση που σημειώθηκε στη συνοικία Μπαμπ Λακάς στης Μοσούλης, 390 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης.

«Συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στο συγκεκριμένο καφενείο μετά την προσευχή. Απόψε, όταν πλησιάζαμε ακούσαμε μια μεγάλη έκρηξη από το εσωτερικό. Αρχικά είχαμε την εντύπωση πως πιθανώς εξερράγη φιάλη αερίου, αλλά η αστυνομία μας είπε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό. Είδαμε φλόγες και καπνό να βγαίνουν από το καφενείο

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X