Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σύσκεψη Αμπάς με Παλαιστίνιους ηγέτες
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα με Παλαιστίνιους ηγέτες για την πιθανή επανέναρξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ, έπειτα από τρία χρόνια διακοπής, δήλωσαν αξιωματούχοι, χωρίς ωστόσο να δίνουν λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Ο Αμπάς συναντήθηκε την Τρίτη στην Ιορδανία με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι, ο οποίος επί έξι μήνες κάνει εντατικές προσπάθειες για την επανέναρξη των συνομιλιών. Οι προτάσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ, οι οποίες δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, εγκρίθηκαν από επιτροπή του Αραβικού Συνδέσμου. Η επιτροπή δήλωσε ότι οι προτάσεις αυτές ότι "παρέχουν τα θεμέλια και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την έναρξη των διαπραγματεύσεων

Σύσκεψη Αμπάς με Παλαιστίνιους ηγέτες

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα με Παλαιστίνιους ηγέτες για την πιθανή επανέναρξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ, έπειτα από τρία χρόνια διακοπής, δήλωσαν αξιωματούχοι, χωρίς ωστόσο να δίνουν λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο Αμπάς συναντήθηκε την Τρίτη στην Ιορδανία με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι, ο οποίος επί έξι μήνες κάνει εντατικές προσπάθειες για την επανέναρξη των συνομιλιών.

Οι προτάσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ, οι οποίες δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, εγκρίθηκαν από επιτροπή του Αραβικού Συνδέσμου. Η επιτροπή δήλωσε ότι οι προτάσεις αυτές ότι «παρέχουν τα θεμέλια και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την έναρξη των διαπραγματεύσεων

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X