Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση Βενιζέλου – Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ
Συνάντηση στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών θα έχουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο προκάτοχος του, Γιώργος Παπανδρεου.Η συνάντηση είναι στο πλαίσιο των επαφών του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους πρώην υπουργούς Εξωτερικών. Είναι, όμως, φανερό ότι έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία.Οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν την περασμένη Τετάρτη, σε ολιγόλεπτο τετ α τετ που είχαν στη Βουλή και αποκάλυψε η Realnews, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχαν να μιλήσουν πάνω από 2 μήνες, από τη συνάντηση που είχαν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του Ευ. Βενιζέλου στη Βουλή και μετά την οποία παραλίγο να διαγραφεί ο Γιώργος Παπανδρέου από την Ιπποκράτους.

Συνάντηση Βενιζέλου – Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ

Συνάντηση στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών θα έχουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο προκάτοχος του, Γιώργος Παπανδρεου.

Η συνάντηση είναι στο πλαίσιο των επαφών του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους πρώην υπουργούς Εξωτερικών. Είναι, όμως, φανερό ότι έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία.

Οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν την περασμένη Τετάρτη, σε ολιγόλεπτο τετ α τετ που είχαν στη Βουλή και αποκάλυψε η Realnews, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχαν να μιλήσουν πάνω από 2 μήνες, από τη συνάντηση που είχαν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του Ευ. Βενιζέλου στη Βουλή και μετά την οποία παραλίγο να διαγραφεί ο Γιώργος Παπανδρέου από την Ιπποκράτους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X