Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν 8 Αφγανούς
Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν σήμερα το πρωί οκτώ Αφγανούς πολίτες οι οποίοι μετέβαιναν στην αμερικανική βάση Σανκ για να εργαστούν, στην επαρχία Λογκάρ, νοτίως της Καμπούλ, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές.Οι οκτώ Αφγανοί "πήγαιναν στη δουλειά όταν δια της βίας εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους", δήλωσε ο υποδιοικητής της αστυνομίας της Λογκάρ Ράις Χαν Σαντέκ.Μεταφέρθηκαν δια της βίας σε άλλο σημείο και "εκτελέστηκαν ένας ένας με μια σφαίρα στο κεφάλι", πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι οι νεκροί βρέθηκαν με τα μάτια δεμένα."Ήταν φτωχοί εργάτες, όλοι τους απλοί πολίτες", δήλωσε στο Πούλι Αλάμ, την πρωτεύουσα της επαρχίας, ο εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης Ντιν Μοχάμαντ Νταρβίς."Οι σοροί τους βρέθηκαν σε ένα χωριό, κοντά στον κεντρικό δρόμο", είπε αποδίδοντας την ευθύνη για τις δολοφονίες στους αντάρτες ταλιμπάν που πολεμούν μετά την πτώση του καθεστώτος τους το 2001 την αφγανική κυβέρνηση και τον υπό τις ΗΠΑ διεθνή συνασπισμό.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν 8 Αφγανούς

Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν σήμερα το πρωί οκτώ Αφγανούς πολίτες οι οποίοι μετέβαιναν στην αμερικανική βάση Σανκ για να εργαστούν, στην επαρχία Λογκάρ, νοτίως της Καμπούλ, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές.

Οι οκτώ Αφγανοί «πήγαιναν στη δουλειά όταν δια της βίας εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους», δήλωσε ο υποδιοικητής της αστυνομίας της Λογκάρ Ράις Χαν Σαντέκ.

Μεταφέρθηκαν δια της βίας σε άλλο σημείο και «εκτελέστηκαν ένας ένας με μια σφαίρα στο κεφάλι», πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι οι νεκροί βρέθηκαν με τα μάτια δεμένα.

«Ήταν φτωχοί εργάτες, όλοι τους απλοί πολίτες», δήλωσε στο Πούλι Αλάμ, την πρωτεύουσα της επαρχίας, ο εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης Ντιν Μοχάμαντ Νταρβίς.

«Οι σοροί τους βρέθηκαν σε ένα χωριό, κοντά στον κεντρικό δρόμο», είπε αποδίδοντας την ευθύνη για τις δολοφονίες στους αντάρτες ταλιμπάν που πολεμούν μετά την πτώση του καθεστώτος τους το 2001 την αφγανική κυβέρνηση και τον υπό τις ΗΠΑ διεθνή συνασπισμό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X