Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / "Όταν είδα το υπερηχογράφημα δάκρυσα…"
Τον Οκτώβριο περιμένει να κρατήσει αγκαλιά τον γιο του, ο Νίκος Αναδιώτης και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο νεαρός ηθοποιός φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα όνειρά του, τη γυναίκα του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει."Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν είδα στο υπερηχογράφημα το παιδί. Δάκρυσα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. (...) Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι έτοιμος να γίνει γονιός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμάζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακριβώς έτοιμος δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι ποτέ.

"Όταν είδα το υπερηχογράφημα δάκρυσα…"

Τον Οκτώβριο περιμένει να κρατήσει αγκαλιά τον γιο του, ο Νίκος Αναδιώτης και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο νεαρός ηθοποιός φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα όνειρά του, τη γυναίκα του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν είδα στο υπερηχογράφημα το παιδί. Δάκρυσα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. (…) Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι έτοιμος να γίνει γονιός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμάζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακριβώς έτοιμος δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι ποτέ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X