Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κυκλοφόρησε η πέμπτη beta του OS X 10.8.5
Μία βδομάδα μετά την κυκλοφορία της τέταρτης δοκιμαστικής έκδοσης του OS X 10.8.5 η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την πέμπτη beta της επερχόμενης αναβάθμισης του OS X Mountain Lion.Η συγκεκριμένη έκδοση έχει αριθμό build 12F23 και έχει ζητηθεί από τους developers να επικεντρωθούν στην δοκιμή των Wi-Fi, Graphics, Wake-from-sleep, PDF viewing και Accessibility. Οι εγγεγραμμένοι developers μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την beta μέσα από το Developer Portal της Apple.Πηγή:macuser.gr

Κυκλοφόρησε η πέμπτη beta του OS X 10.8.5

Μία βδομάδα μετά την κυκλοφορία της τέταρτης δοκιμαστικής έκδοσης του OS X 10.8.5 η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την πέμπτη beta της επερχόμενης αναβάθμισης του OS X Mountain Lion.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει αριθμό build 12F23 και έχει ζητηθεί από τους developers να επικεντρωθούν στην δοκιμή των Wi-Fi, Graphics, Wake-from-sleep, PDF viewing και Accessibility. Οι εγγεγραμμένοι developers μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την beta μέσα από το Developer Portal της Apple.

Πηγή:macuser.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X