Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ανακοινώθηκε από τη Samsung τo ταχύτερο SSD της αγοράς
Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα οικογένεια SSD 2,5 ιντσών που προορίζεται για επαγγελματικές εφαρμογές, δηλαδή κυρίως για data center και server storage, η οποία είναι η ταχύτερη της αγοράς. Πρόκειται για τη σειρά NVMe SSD XS1715 των οποίων η ταχύτητα ανάγνωσης φτάνει τον εντυπωσιακό ρυθμό των 3.000MB/s. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό σημαίνει πως είναι δυνατή η επεξεργασία 500GB δεδομένων, δηλαδή 100 ταινίες σε ποιότητα Full HD μεγέθους 5GB, σε λιγότερο από 3 λεπτά. Συγκριτικά με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους τα νέα SSD είναι 14 φορές ταχύτερα από τα high-end μοντέλα που προορίζονται για servers. H σειρά των νέων SSD θα διατεθεί σε χωρητικότητες 400 και 800GB, καθώς και 1,6ΤΒ, ενώ απαιτείται η συνδεσμολογία σε θύρα PCIe. Πηγή:e-pcmag.gr

Ανακοινώθηκε από τη Samsung τo ταχύτερο SSD της αγοράς

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα οικογένεια SSD 2,5 ιντσών που προορίζεται για επαγγελματικές εφαρμογές, δηλαδή κυρίως για data center και server storage, η οποία είναι η ταχύτερη της αγοράς.

Πρόκειται για τη σειρά NVMe SSD XS1715 των οποίων η ταχύτητα ανάγνωσης φτάνει τον εντυπωσιακό ρυθμό των 3.000MB/s.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό σημαίνει πως είναι δυνατή η επεξεργασία 500GB δεδομένων, δηλαδή 100 ταινίες σε ποιότητα Full HD μεγέθους 5GB, σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Συγκριτικά με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους τα νέα SSD είναι 14 φορές ταχύτερα από τα high-end μοντέλα που προορίζονται για servers.

H σειρά των νέων SSD θα διατεθεί σε χωρητικότητες 400 και 800GB, καθώς και 1,6ΤΒ, ενώ απαιτείται η συνδεσμολογία σε θύρα PCIe.

Πηγή:e-pcmag.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X