Με τον κόσμο του στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ μετά από μέρες προετοιμασίας στην Αυστρία, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη. Και την Κυριακή το «γιορτάζει» με τον κόσμο του, σε ανοιχτή προπόνηση.

 

Κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών» στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή έκανε ο ΠΑΟΚ. Η αποστολή των Θεσσαλονικέων επιστρέφει την Παρασκευή από την Αυστρία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και δύο ημέρες αργότερα θα προπονηθεί στο «σπίτι» του, με τις πόρτες ανοιχτές για τους φίλους της ομάδας.

Το Σάββατο, ο Χουμπ Στέφενς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, ούτως ώστε να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους για την εξίσου δύσκολη συνέχεια.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα, που ενσωματώθηκαν απευθείας στην Αυστρία. Δηλαδή, οι Λούκας, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Νέτσιντ.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους τρόπους διάθεσεις εισιτήριων για το φιλικό παιχνίδι με την Νις στην Τούμπα, την προσεχή Τρίτη.

Αναλυτικά:

Όσον αφορά τον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ-OGC Nice που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (23/7, 21:00, OTE TV Sport 3) οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής :

VIP 80€
VIP a 50€
Θ1-Θ2-Θ3 15€
Θ5-Θ6 10€
Θ4-4α, Θ7-7α 5€

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από Δευτέρα (22/7) από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και την Τρίτη (23/7) από τις 09.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

 

ΠΗΓΗ SPORT-FM.GR

Σχετικά άρθρα