Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βίαιη διαδήλωση στην Ουκρανία
Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας διέλυσαν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Κιέβου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σχετικά με το βιασμό, τον περασμένο μήνα, μίας γυναίκας η οποία κατηγόρησε αστυνομικούς για αυτό το έγκλημα, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο δήμος της πόλης είχε επιτρέψει τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Κιέβου, η οποία ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. Ωστόσο, όταν ορισμένοι από τους διαδηλωτές τοποθέτησαν σκηνές για να περάσουν τη νύχτα στην πλατεία, οι αρχές επενέβησαν διατάζοντάς τους να αποχωρήσουν. Λίγο αργότερα κατέφθασαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, αναφέρει η εφημερίδα Ukrainska Pravda. Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε η εφημερίδα, αστυνομικοί φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, άρχισαν να συλλαμβάνουν ανθρώπους από το πλήθος, ενώ οι διαδηλωτές τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο της χώρας και φώναζαν "Δόξα στην Ουκρανία, θάνατος στους εχθρούς

Βίαιη διαδήλωση στην Ουκρανία

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας διέλυσαν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Κιέβου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σχετικά με το βιασμό, τον περασμένο μήνα, μίας γυναίκας η οποία κατηγόρησε αστυνομικούς για αυτό το έγκλημα, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δήμος της πόλης είχε επιτρέψει τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Κιέβου, η οποία ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. Ωστόσο, όταν ορισμένοι από τους διαδηλωτές τοποθέτησαν σκηνές για να περάσουν τη νύχτα στην πλατεία, οι αρχές επενέβησαν διατάζοντάς τους να αποχωρήσουν. Λίγο αργότερα κατέφθασαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, αναφέρει η εφημερίδα Ukrainska Pravda.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε η εφημερίδα, αστυνομικοί φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, άρχισαν να συλλαμβάνουν ανθρώπους από το πλήθος, ενώ οι διαδηλωτές τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο της χώρας και φώναζαν «Δόξα στην Ουκρανία, θάνατος στους εχθρούς

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X